مدت زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

برنامه نویسی مبتدی و 5 زبان مناسب برای آن

شروع برنامه نویسی مبتدی در دنیای فناوری امروزی که تعداد زیادی از زبان های برنامه نویسی برای انتخاب وجود دارد، بسیار سخت به نظر می‌رسد. شما برای برنامه نویسی مبتدی باید زبانی را انتخاب کنید که نتایج عملی و بهینه ای را در درازمدت ارائه دهد. در این مطلب از نادین سافت 5 زبان برای شروع برنامه نویسی مبتدی را برای شما عزیزان ارائه کرده‌ایم.

برنامه نویسی مبتدی
5 زبان برای یادگیری برنامه نویسی مبتدی

لیستی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری

  1.  پایتون

پایتون بدون شک یکی از رایج ترین زبان های برنامه نویسی توصیه شده برای مبتدیان، به ویژه در سال های اخیر است. وضوح کد در این زبان برنامه نویسی همه منظوره و سطح بالا بسیار مناسب است.

ویژگی‌های برجسته خاصی مانند ماژول‌های پشتیبانی گسترده و توسعه جامعه، ماهیت منبع باز، ظرفیت مقیاس‌سازی سیستم‌های پیچیده و غیره در این زبان وجود دارد که درک پارادایم‌های برنامه‌نویسی را برای مبتدیان آسان می‌کند.

اگر می خواهید موضوعات محبوب دیگری مانند علوم داده، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را بررسی کنید، پایتون مناسب ترین زبان برای استفاده است.

2- C/C++

به طور کلی توصیه می شود که افراد تازه کار تجربه برنامه نویسی خود را با یکی از این زبان های برنامه نویسی سطح پایین شروع کنند، زیرا یادگیری آنها آسان تر است.

C یک زبان برنامه نویسی است که ابتدا به عنوان یک زبان برنامه نویسی سیستمی برای نوشتن سیستم عامل ایجاد شد. در حال حاضر از آن برای ساختن چندین پلتفرم مهم از جمله مایکروسافت ویندوز، لینوکس و سایر سیستم عامل ها استفاده می شود.

علاوه بر این، C/C++ به تازه واردان این امکان را می‌دهد تا به سرعت سیستم‌های زیربنایی متعددی را در سطح اساسی و همچنین مسائل ظریف‌تر را با سهولت نسبی درک کنند.

جاوا از زمان معرفی خود همواره به عنوان یکی از دشوارترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری در صنعت کامپیوتر رتبه بندی شده است.

3. جاوا

بسیاری از ویژگی های این زبان نیز شامل تخصیص خودکار حافظه، چند رشته ای بودن، استقلال پلت فرم و غیره هستند. اگرچه یادگیری این زبان نسبت به سایر زبان های برنامه نویسی مانند پایتون دشوارتر است، ولی اگر به تولید برنامه های کاربردی اندروید یا نرم افزارهای شرکتی علاقه مند هستید، باید بدون تردید آن را یاد بگیرید.

جدای از آن، جاوا توسط انواع پلتفرم‌های معروف مانند پلتفرم‌هایی که توسط گوگل، آمازون، توییتر و دیگران اداره می‌شوند، استفاده می‌شود و برنامه‌نویسان مبتدی باید مطالعه جاوا را در نظر بگیرند تا بتوانند شغلی موفق در حوزه توسعه داشته باشند.

4. جاوا اسکریپت

این یک زبان مطلوب برای مبتدیان است زیرا می توان از آن در طیف گسترده ای از برنامه ها استفاده کرد، با انواع زبان های دیگر سازگار است و یادگیری آن نسبت به بسیاری از زبان های برنامه نویسی دیگر آسان است.

غول‌های بزرگ فناوری اطلاعات مانند گوگل، فیس‌بوک، جی‌میل و سایرین به جاوا اسکریپت متکی هستند و دائماً فرصت‌های شغلی جدیدی را برای توسعه‌دهندگان جاوا اسکریپت معرفی می‌کنند تا از آنها استفاده کنند.

5. کاتلین (Kotlin)

اگر کسی قصد یادگیری یک زبان برنامه نویسی را دارد، به خصوص برای توسعه اندروید، این نقطه شروع خوبی است. در حقیقت، گوگل علناً اعلام کرده است که کاتلین زبان ترجیحی برای توسعه اپلیکیشن اندروید است.

علیرغم این واقعیت که کاتلین یک زبان برنامه نویسی نسبتاً جدید است، در حال حاضر توسط شرکت های مشهور متعددی برای پلتفرم های مختلف خود استفاده می شود. وقتی صحبت از بازار کار می شود، نسبتاً محبوب است.

جمع بندی:

با توجه به نیازها و آرزوهای حرفه ای شما، در اینجا 5 گزینه برتر برای برنامه نویسی مبتدی را معرفی کردیم. نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشید این است که شروع برنامه نویسی مبتدی تنها آغاز راه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای است، در این راه شما باید در فرآیند یادگیری ثبات داشته باشید و به طور منظم تمرین کنید.

منبع

https://www.technotification.com/2021/11/5-programming-languages-beginners.html

مقالات پیشنهادی