مدت زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

python (پایتون) و 8 گام اولیه آموزش آن برای مبتدیان

python (پایتون) و 8 گام آموزش آن برای مبتدیان مقاله ای جذاب است برای شما که در آغاز راه یادگیری این زبان برنامه نویسی هستید. python (پایتون) یکی از زبان های برنامه نویسی است که بعد از آموزش های اولیه جاوا اسکریپت (javascript) می توانید یاد بگیرید. اگر می خواهید 7 گام اولیه آموزش python (پایتون) را بیاموزید تا انتهای این مقاله همراه نادین سافت باشید.

python

python (پایتون) چیست؟

بسیاری از زبان‌های برنامه‌نویسی مجموعه‌ای از عملکردهای مشابه شامل متغیرها، عملگرهای حسابی، عبارات if/else، حلقه‌ها و توابع را ارائه می‌ دهند. اطلاع از اینکه چگونه زبان های برنامه نویسی مختلف ویژگی های مشابهی را اجرا می کنند مفید است. مفاهیم معمولاً بسیار شبیه هم هستند اما نحو (شیوه نوشتن کد) از زبانی به زبان دیگر متفاوت است.

ابتدا کمی اطلاعات پس زمینه پایتون را برای شما عزیزان ارائه کرده ام. مانند جاوا اسکریپت، python (پایتون) یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است که سهولت توسعه را بر سرعت اجرا در اولویت قرار می دهد.

به نظر من پایتون یکی از بهترین زبان ها برای یادگیری افراد مبتدی و یک زبان بسیار محبوب در زمینه منبع باز و تجارت است.

python (پایتون) چگونه عمل می کند؟

قبلاً در مورد زبان های کامپایل شده در مقابل زبان های تفسیر شده صحبت کردیم. پایتون یک زبان تفسیری است. هر بار که می خواهیم یک برنامه پایتون را اجرا کنیم مفسر پایتون به طور فعال کد شما را پردازش می کند و آن را خط به خط در دستگاه شما اجرا می کند.

این با زبان های کامپایل شده متفاوت است که در آن ابتدا از یک کامپایلر برای پردازش کد به شکلی بهینه تر استفاده کرده و سپس آن را اجرا می کنیم. برخلاف جاوا اسکریپت، پایتون برای اجرای مستقیم در مرورگرهای وب ساخته نشده است. پایتون به عنوان یک زبان برنامه نویسی مناسب ایجاد شد، زبانی که می تواند برای نوشتن کد برای کارهای دلخواه که معمولاً در رایانه محلی کاربر اجرا می شوند استفاده شود.

python

8 گام آموزش python (پایتون) برای مبتدیان

1. متغیرها و عملگرهای انتساب در python (پایتون)
مانند جاوا اسکریپت، پایتون به ما اجازه می دهد تا متغیرها را تعریف کنیم. در پایتون به سادگی می توانیم از علامت برابر برای ایجاد و تخصیص متغیرها در صورت نیاز استفاده کنیم:

x = 10
y = "cheese"

2. دو تفاوت بین سینتکس یا دستور نحو زبان (syntax) برای تعریف متغیرها در پایتون و جاوا اسکریپت وجود دارد. در پایتون ما به کلمه کلیدی let و همچنین در انتهای هر خط نیازی به یک نیم دونقطه نداریم.

3. پایتون از مجموعه ای از قوانین دستور نحو زبان بر اساس فضای خالی و تورفتگی استفاده می کند. این کار نیاز به کاراکترهای پایان دهنده خط مانند نیم دونقطه را از بین می برد.

4. انواع داده ها در پایتون
پایتون همچنین مجموعه ای از انواع داده را دارد که می توانیم به متغیرهای خود اختصاص دهیم. اینها شامل اعداد صحیح، اعداد اعشار، رشته ها، لیست ها و فرهنگ لغات است.

5. اعداد صحیح، اعداد ممیز شناور و رشته ها اساساً مشابه همتایان جاوا اسکریپت خود هستند، بنابراین ما آن اطلاعات را در اینجا تکرار نمی کنیم.

6. در پایتون، بولی ها بسیار شبیه به جاوا اسکریپت هستند، با این تفاوت که کلمات کلیدی True و False باید با حروف بزرگ نوشته شوند:

x = True

y = False

7. لیستی از بیانیه های برنامه نویسی شده کنترل جریان
مانند جاوا اسکریپت، پایتون نیز مجموعه ای مشابه از دستورالعمل کنترل جریان دارد اما کمی متفاوت است.

8. دستورالعمل های if/else (اگر/دیگر) در python (پایتون)
این دستورالعمل ها در پایتون مانند جاوا اسکریپت است:

x = 10

if ( x > 5 ):
    print('X is GREATER than 5!')
    
else:
    print('X is NOT GREATER than 5!')

جمع بندی

امیدواریم با خواندن این مقاله با python (پایتون) و 8 گام آموزش آن به طور کامل آشنا شده باشید.

منبع

https://www.freecodecamp.org/news/how-to-learn-programming#9-continue-programming-with-python

مقالات پیشنهادی