مدت زمان تقریبی مطالعه: 4 دقیقه

Web Frameworks (وب فریم ورک) و 4 ویژگی منحصر بفرد آن

Web Frameworks (وب فریم ورک) یا چارچوب برنامه نویسی توسعه وب یا فریمورک وب به بخشی ضروری از توسعه وب تبدیل شده اند زیرا استانداردهای برنامه های کاربردی وب همیشه در حال افزایش هستند در نتیجه پیچیدگی فناوری مورد نیاز نیز افزایش می یابد. به همین دلیل استفاده از چارچوب‌هایی که توسط هزاران توسعه‌دهنده در سراسر جهان تأیید شده‌اند یک رویکرد بسیار معقول برای ساخت برنامه‌های کاربردی وب است. اگر می خواهید در مورد ویژگیهای منحصر بفرد Web Frameworks (وب فریم ورک) بیشتر بدانید تا انتهای این مقاله همراه نادین سافت باشید.

Web Frameworks

4 عملکرد رایج در اکثر برنامه های وب

برنامه های کاربردی وب یا برنامه های وب برنامه هایی هستند که برای عملکرد به اینترنت متکی هستند.

یک برنامه وب اساسا یک نسخه کاربردی تر و قوی تر از یک وب سایت است. اکثر برنامه‌های وب برخی از کدهای پشتیبان را پیاده‌سازی می‌کنند که روی سرور وب قرار دارند و منطق را در پشت صحنه برای پشتیبانی از عملکرد برنامه انجام می‌دهند.

زبان های برنامه نویسی متداول برای استفاده به عنوان کد پشتیبان برنامه های وب عبارتند از پایتون، جاوا و جاوا اسکریپت و غیره.

برخی از عملکردهای رایج در اکثر برنامه های وب عبارتند از:

1- ارائه راهی مناسب برای تغییر پویای محتوا در صفحات وب
2- انجام احراز هویت امن کاربر از طریق صفحه ورود به سیستم
3- ارائه ویژگی های امنیتی قوی برای انواع برنامه های کاربردی
4- خواندن و نوشتن داده ها در پایگاه داده

Web Frameworks

4 ویژگی منحصر بفرد Web Frameworks (وب فریم ورک)

1- Web Frameworks (وب فریم ورک) مجموعه‌ای از کتابخانه‌های کد است که شامل قابلیت‌های رایجی است که همه برنامه‌های وب از آن استفاده می‌کنند. Web Frameworks (وب فریم ورک) سیستمی را برای توسعه دهندگان فراهم می کند تا برنامه های خود را بدون نگرانی در مورد نوشتن کد برای بسیاری از کارهای پشت صحنه که برای همه برنامه های وب رایج است بسازند.

2- شما فقط باید از بخش هایی از Web Frameworks (وب فریم ورک) استفاده کنید که نیازهای برنامه وبتان را برآورده می کند. به عنوان مثال اگر نیازی به اتصال به پایگاه داده در یک برنامه وب خاص ندارید می‌توانید ویژگی‌های پایگاه داده را نادیده گرفته و از سایر ویژگی‌هایی که نیاز دارید استفاده کنید.

3- شما می توانید یک چارچوب وب را به عنوان یک مجموعه ابزار برنامه نویسی در نظر بگیرید که می توان از آن برای ساخت برنامه های وب استفاده کرد.

4- زبانهای برنامه نویسی رایج به طور کلی یک یا چند Web Frameworks (وب فریم ورک) محبوب دارند. این عالی است زیرا به تیم های توسعه این امکان را می دهد که از چارچوب زبانی که در آن مهارت بیشتری دارند استفاده کنند.

به طور مثال جاوا دارای چارچوب (Spring Framework) است که به خصوص از طریق Spring Boot بسیار راحت ساخته شده است. پایتون دارای چارچوب جنگو است. جاوا اسکریپت دارای محیط اجرای Node.js با چندین گزینه فریمورک از جمله Express.js و Meteor.js . این چارچوب ها همگی رایگان و متن باز هستند.

توصیه ما به شما عزیزان این است که از محبوب ترین Web Frameworks (وب فریم ورک) با توجه به نیاز خود استفاده کنید. از انتخاب یک فریمورک و شروع کار روی آن نترسید این به شما بینشی در مورد نحوه انجام کارها می دهد و شباهت های زیادی بین فریمورک ها حتی در زبان های مختلف در یک دسته پیدا خواهید کرد. به یاد داشته باشید که لازم است همیشه چیزهای جدید را امتحان کنید بنابراین چیزی به نام بن بست وجود ندارد.

جمع بندی

در این مقاله 4 ویژگی منحصر بفرد Web Frameworks (وب فریم ورک) را به طور کامل توضیح دادیم. امیدواریم از مطالعه این مقاله در مورد Web Frameworks (وب فریم ورک) لذت برده باشید.

منبع

https://www.freecodecamp.org/news/how-to-learn-programming#12-store-data-using-databases-and-sql

مقالات پیشنهادی